Άχρηστη πληροφορία της ημέρας "Καλοί τρόποι"

{Από σήμερα εγκαινιάζω νέα στήλη στο blog και αυτή αφορά την άχρηστη πληροφορία της ημέρας η οποία ομως θα συνδέεται με το φαγητό!! Γιατί food blog έχω...για τι θα έγραφα?? Για λάστιχα αυτοκινήτων??}



















Στα επίσημα γεύματα στη Μεγάλη Βρετανία οι συνδαιτυμόνες έχουν συγκεκριμένο κώδικα για να μιλάνε στο τραπέζι. Μέχρι να σερβιριστεί το κυρίως πιάτο απευθύνονται στον εξ αριστερών τους καθήμενο και από το κυρίως γεύμα και έπειτα απευθύνονται στον εκ δεξιών. Το περίεργο είναι ότι τον κανόνα επιβάλλουν οι γυναίκες και οι άντρες ακολουθούν. Απαγορεύεται δια ροπάλου η συζήτηση μεταξύ τριών ατόμων , όπως επίσης και σε κάποιον να απευθύνει το λόγο στον απέναντι του. Περί φλερτ, ξεχάστε το...!! 
Θα συμφωνήσω, διότι κι εγώ όταν τρώω δε θέλω πολλά λόγια ...κινδυνεύεις έτσι να σου κάτσει το φαί στο καρίτσαβλο ή ακόμα χειρότερα να σου βγει από τη μύτη...Όσο για το φλερτ, υπάρχουν πολλές ώρες...μη σου πω όλες οι υπόλοιπες της υπόλοιπης ζωής σου...διότι όπως λέει και το αρχαίο ρητό "όταν τρώμε δεν μιλάμε κσι το πιάτο μας κοιτάμε" δε λέει τίποτα για το "πιάτο" του διπλανού αν με πιάνετε!!!


Σχόλια

Best Sellers