Τσάμπα μποτοξάκι

{Καταρχάς το καλύτερο για να δείχνετε νεώτερες είναι να νιώθετε ελεύθερες από χαζά "πρέπει" και να γελάτε...όπως όταν ήσασταν παιδιά...Με μικρά φυσικά μυστικά διατηρούμε τη φρεσκάδα μας χωρίς να προσπαθούμε να αλλάξουμε δραστικά τις γλυκιές ρυτίδες που χαρακτηρίζουν τη πορεία και τη ζωή μας... Ας το βοηθήσουμε όμως και λίγο....Τρέξτε στο ψυγείο μια φορά την εβδομάδα και αφήστε τις ενέσεις και τα πεταμένα λεφτά γι άλλες!! Αφήστε το χρόνο να αφήσει φυσικά τα χνάρια του πάνω σας και αγαπήστε τον..μόνο τότε θα δείχνετε όμορφες σε κάθε δεκαετία της ζωής σας..}
























Υλικά:

▪1 ασπράδι αυγού
▪λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση:

Βάζω σε ένα μπολάκι αυτά τα δύο υλικά και χτυπάω καλά με ένα σύρμα (όχι να γίνει μαρέγκα, δε φτιάχνουμε γλυκό!!)Ίσα ίσα να ανακατευτούν! Απλώνω σε καθαρό πρόσωπο και χαλαρώνω με την αγαπημένη μου μουσική για περίπου 15'.Αυτό θα στεγνώσει και θα αρχίσει να τραβάει. Εκεί γίνεται η δουλειά! Ξεβγάλτε έπειτα το πρόσωπό σας, με χλιαρό νεράκι και απλώστε την ενυδατική σας ή λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και κάντε απαλό μασαζάκι. 
Το ασπράδι του αυγού είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που θα κάνουν αμέσως το πρόσωπό σας πιο "σφιχτό". Επίσης προσφέρει πρόσθετα οφέλη, όπως να μειώνει την παραγωγή σμήγματος, να συσφίγγει τους πόρους, και να περιορίζει τα σημάδια της ακμής. Αφήστε τα lifting για άλλες που δε ξέρουν..

Σχόλια

  1. Καλημέρα σας καταπληκτικό ευχαριστούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έκανα παλιά και πραγματικά όταν άρχισε να στεγνώνει τραβούσε το δέρμα, πριν από αυτό έκανα πηλινγκ με ελαιόλαδο και ζάχαρη, πρόσωπο αγκώνες φανταστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Best Sellers